Velkommen som ny patient hos Sorø Tandklinik.

Det er vigtigt for os, at Sorø Tandklinik er et sted, hvor der er rart at være. Det gælder for alle der har deres gang på klinikken, dvs. for vores patienter, medarbejdere, venner og familie. Vi har indrettet venteværelset i en behagelig atmosfære og det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og godt tilpas.

Vi vil gerne hjælpe vores patienter med at opnå de ønsker de måtte have for deres tænder, vel vidende at forskellige patienter har forskellige ønsker og behov.
Når du som ny patient møder til din første aftale, må du meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Husk at fortælle os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, så indberetter vi automatisk for dig.
Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post og e-mail. Du vil også blive tilbudt en reminder i form af en SMS dagen før din aftale.
Journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra din tidligere tandlæge. Du kan selv gøre dette via telefon, og ellers er vi gerne behjælpelige med det.
Det er vigtigt for os, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle du ønske, vi gør noget anderledes, håber vi, du vil hjælpe os og gøre os opmærksomme på det, så vi kan gøre Sorø Tandklinik til en endnu bedre klinik, hvor der er endnu mere rart at være.