Tandkirurgi hos Sorø Tandklinik

Hos Sorø Tandklinik tager vi imod henvisninger til forskellige former for tandkirurgi. Vi udfører bl.a. amotioer, retrograd rodfyldninger, cystectomier, biopsier, nogle transplantationer og indsættelser af implantater samt større kæberekonstruktioner og protetiske erstatninger. Dette sker i samarbejde med den henvisende tandlæge eller med Sorøs Tandkliniks andre tandlæger.

Mht. implantatbehandling forsøger vi at tilpasse os den enkelte patients behov. Vi benytter derfor forskellige implantat(fixtur)-typer som bl.a. Brånemark, Astra og ITI.

Der findes mange øvrige implantatfirmaer, som leverer kopiprodukter. Disse firmaer er billigere, men de har ikke den samme lange, videnskabelige dokumentation. Vi anser dem derfor som usikre på langt sigt. Vi benytter os derfor udelukkende af de mest veldokumenterede produkter for at sikre, at vores patienter har den størst mulige sikkerhed i selve behandlingen og i årene fremover.

Behandling med implantater bør kun udføres af teams med specialuddannelse eller mange års erfaring.

Betingelser for behandling:

Af hensyn til andre ventende patienter vil vi bede om, at den aftalte tid bekræftes pr. telefon, senest 3 dage inden operationsdagen.

I tilfælde af udeblivelse beregner vi et honorar på kr. 650,-